Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1355 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Lamb saag
1h 30min
Spiced cauliflower pilau
20 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Bhuna gosht
1h 20min
Balti coconut fish curry
50min
Coconut fish curry
1h 10min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min