Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1355 mg
Alternatieve recepten
Balti coconut fish curry
50min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Prawn and chicken laksa
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Coconut turmeric fish curry
40min
Salmon kabsa
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min