Steamed white fish with tomato and Indian spices

Steamed white fish with tomato and Indian spices

4.6 92 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    2 tsp
  • garlic paste (see Tips)
    ¾ tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 ½ tsp
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves
    1 - 2
  • fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
    15 sprigs
  • red onion
    80 g
  • salt
    2 tsp
  • tandoori paste (see Tips)
    1 ¼ tbsp
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 ½ tbsp
  • fresh tomatoes cut into quarters
    300 g
  • coconut cream
    40 g
  • hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)
    4
  • basmati rice
    250 g
  • water
    1000 g
  • lemon cut into pieces, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1355 mg
Eiwitten 39.3 g
Calorieën 2147.8 kJ / 511.3 kcal
Vetten 12.9 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...