Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1355 mg
Alternatieve recepten
Curry laksa
45min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Chiang Mai noodles
25min
Turmeric fish
30min
Goan prawn curry
25min
Prawn and chicken laksa
40min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Curried cauliflower salad
40min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Balti coconut fish curry
50min
Coconut fish curry
1h 10min