Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 972 mg
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Fish with ginger lime sauce
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min