Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 155.3 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30min
Asparagus risotto
40min
Pasta with tuna
30min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Risoni with salmon and spinach
25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min