Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice base
- 40 g butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 egg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Salmon
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g butter, softened
- 40 g plain flour
- 1 ½ tsp curry powder
- 320 g full cream milk
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp sesame seeds (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2126.8 kJ / 506.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 793.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Tuna mornay
45min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mushroom and bacon pasta
30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Pea and ham soup
2h 20min