Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice base
- 40 g butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 egg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Salmon
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g butter, softened
- 40 g plain flour
- 1 ½ tsp curry powder
- 320 g full cream milk
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp sesame seeds (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2126.8 kJ / 506.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 793.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Pasta with tuna
30min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h