Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 75.7 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 641.3 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef ragu
1h 25 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20 min