Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 75.7 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 641.3 mg
Alternatieve recepten
Beef and pepper ragu
2h 15min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Chicken cacciatore
50 Min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Curried sausages and lentils
1h
Tomato basil chicken stew
35 Min
Lamb and quinoa stew
1h
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Quick chicken curry
35 Min
Apricot chicken risotto
30min