
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g speck cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion cut into quarters
- 1 leek trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- 200 g Savoy cabbage finely shredded (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 214 kcal / 898.8 kJ
- Eiwitten
- 11.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Natrium
- 456.3 mg