Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 456.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Shepherd's pie
55 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken and sweet corn soup
30min
Lamb and barley soup
50min
Tuna mornay
45min
Mashed potatoes
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Aussie damper
45min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min