Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Vegetable soup
35min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50min
Bubble and squeak soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min