Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable soup
35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Vegetarian chilli
1h 5min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Potato and green pea curry
50 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Cream of tomato soup
25min