Sweetcorn and potato chowder

Sweetcorn and potato chowder

4.2 124 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • carrots cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    1
  • potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • caraway seeds
    1 - 2 tsp
  • fennel seeds
    1 tsp
  • filtered water
    400 g
  • plant-based milk of choice
    200 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • frozen corn kernels
    300 g
  • canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
    400 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 1051.9 kJ / 250.4 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 9.2 g
Koolhydraten 31.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...