Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of tomato soup
25 min
Potato and green pea curry
50 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Mushroom stroganoff
20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min