Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
- 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
- 700 - 800 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ - 1 tsp salt
- 60 - 80 g dried pasta of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 800.8 kJ / 190.7 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 801.1 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Brown rice salad
40 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Pumpkin and ginger soup
35min