Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into halves
- 20 g vegetable oil
- 20 g curry powder
- 20 g sugar (see Tips)
- 35 g brown vinegar
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt
- 500 g beef mince
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.2 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Malva pudding
50min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Chunky bolognese
50min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
South African yellow rice
20 Min