Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into halves
- 20 g vegetable oil
- 20 g curry powder
- 20 g sugar (see Tips)
- 35 g brown vinegar
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt
- 500 g beef mince
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.2 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages and lentils
1h
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
South African yellow rice
20 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Bunny chow
45min
Creamy beef curry
1h 15 min
Traditional bobotie
1h 30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
South African yellow rice using rice mode
20 min