Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Potato bake
1 godz. 35 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Green egg whites and ham omelette
35min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Whole fish curry
45min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Mixed Herbs Rice
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
South African curry mince
45min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min