Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24u. 40min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Buttermilk rusks
29u. 25min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Vegetable trimming stock
2h
Berry and polenta porridge
20 Min