Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 30 g unsalted butter, plus extra to grease
- 100 g raw sugar
- 2 eggs
- 30 g smooth apricot jam
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 200 g milk
- 1 tsp white vinegar
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 80 g boiling water
- 80 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.6 kJ / 393.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 396.8 mg
Alternatieve recepten
Milk Tart
8h 45min
Koeksisters
1 Std.
Peppermint Crisp Parfait
2 Std. 25 Min
Malva Pudding
55 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 Std. 15 Min
Koeksisters
3 godz. 5 min
Malva Pudding
55 Min
Milk tart
3u.
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Mealie bread
55 Min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min