Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 713.6 mg
Alternatieve recepten
Apricot Chicken
35 Min
Easy lamb hotpot
2h
Lamb sausage ragu
30 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Family Meatloaf
1h 10min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Swedish meatballs and mash
50 Min