Beef stew with gnocchi

Beef stew with gnocchi

4.0 76 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • vegetable oil
    70 g
  • gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)
    800 g
  • red onion cut into wedges (3-4 cm)
    170 g
  • carrot cut into slices (1-2 cm)
    150 g
  • celery cut into slices (5 mm -1 cm)
    70 g
  • red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • hot paprika to taste
    ¾ - 1 tsp
  • water
    600 g
  • tomato paste
    30 g
  • Beef stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • allspice berries
    4
  • dried bay leaves
    2
  • dried thyme
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ¾ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • gnocchi (see Tips)
    500 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 713.6 mg
Eiwitten 50.9 g
Calorieën 2724 kJ / 651.1 kcal
Vetten 27 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 50.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...