Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 713.6 mg
Alternatieve recepten
Apricot Chicken
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Sticky sesame chicken
40min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min