Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 713.6 mg
Alternatieve recepten
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken in chipotle sauce
40min
Lamb sausage ragu
30min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Curried sausages
40min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
Swedish meatballs and mash
50min
Apricot Chicken
35min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min