Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Eiwitten
- 120.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 997 mg
Alternatieve recepten
Apple and sage stuffing
10 dk
Retro prawn cocktail
20 dk
Traditional sausage rolls
50min
Yorkshire Pudding
1sa
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1sa
Victoria sponge cake
1sa 20 dk
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 dk
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Traditional gravy
25 dk
Mushroom sauce
20 dk