Apparaten en accessoires
Lamb saag
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 3
-
fresh baby spinach leaves240 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
ghee (see Tips)40 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
brown onion cut into quarters400 g
-
garlic paste (see Tips)2 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)800 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
lime juice only1
-
natural yoghurt2 - 3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
606.8 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
2349.8 kJ /
559.3 kcal
Vetten
43.1 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
17.4 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb korma
4u.
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Coconut lamb curry
2u.
Beef madras
1u. 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Rogan josh
1u. 35min
Goan prawn curry
25min
Lamb dhansak
25u. 45min
Bhuna gosht
1u. 20min