Lamb saag

Lamb saag

4.6 192 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1 - 3
  • fresh baby spinach leaves
    240 g
  • fresh coriander leaves and stalks
    10 sprigs
  • ghee (see Tips)
    40 g
  • fenugreek seeds
    1 tsp
  • brown onion cut into quarters
    400 g
  • garlic paste (see Tips)
    2 tbsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground cumin
    1 tbsp
  • ground coriander
    1 tbsp
  • garam masala (see Tips)
    1 tbsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • canned chopped tomatoes
    300 g
  • boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)
    800 g
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • lime juice only
    1
  • natural yoghurt
    2 - 3 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 606.8 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2349.8 kJ / 559.3 kcal
Vetten 43.1 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 17.4 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...