Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.8 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste

Voeding
per 1 Complete recipe
Calorieën
2590 kJ / 615 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
60 g
Verzadigd vet
30.5 g
Vezels
4 g
Natrium
1913.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten