Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.8 ( 44 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste

Voeding
per 300 g
Calorieën
950.4 kcal / 3976.4 kJ
Eiwitten
13.5 g
Vetten
54.9 g
Koolhydraten
88 g
Vezels
16.2 g
Verzadigd vet
27.7 g
Natrium
798.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten