Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2590 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1913.8 mg
Alternatieve recepten
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Traditional gravy
25 dk
Mushroom sauce
20 Min
Mint sauce
5 dk
Meatloaf with onion gravy
1小时 30 分钟
Salsa verde
5 dk
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Apple and sage stuffing
10 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30 min