Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2590 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1913.8 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Coleslaw
10min
Cauliflower gratin
1h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Mint sauce
5 Min
Peppercorn sauce
20 min
Traditional gravy
25min
Mushroom sauce
20 min