Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 30 g red onion
- 10 g red wine vinegar
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 4 anchovy fillets
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3210.4 kJ / 767.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 81.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1064.1 mg
Alternatieve recepten
White bean dip with chimichurri
15min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Baba ghanoush
1 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1 godz.
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Lemon and caper aioli
15min
Gnocchi
1h 40min
Chimichurri
5 min