Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 30 g red onion
- 10 g red wine vinegar
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 4 anchovy fillets
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3210.4 kJ / 767.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 81.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1064.1 mg
Alternatieve recepten
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Whipped Feta
35 Min
Classic lemon tart
3h 10min
Prawn and saffron arancini
25h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
"To die for" mini pavlovas
2h 40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Scallops with pea purée
25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min