Apparaten en accessoires
Salsa verde
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
180 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Vetten
81.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Poached chicken with liquid stock
25min
Sushi Rice
1u. 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Asparagus and saffron risotto
35min
Fresh pasta dough
1u.
Mushroom risotto
30min
Zhoug
10min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Ricotta gnocchi
2u.
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.
Hollandaise
15min