Apparaten en accessoires
Salsa verde
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
180 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Vetten
81.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Fruit crumble with crème anglaise
1u. 10min
Bircher muesli
12u. 10min
Scallops with pea purée
25min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Chunky guacamole
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5u. 30min
Venison Wellington
3u. 30min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min