Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened
- 30 g pure icing sugar
- 30 g caster sugar
- 150 g gluten free flour mix (see Tips)
- 20 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 719.3 kJ / 171.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 29.4 mg
Alternatieve recepten
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Home-style sponge cake
2u. 30min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min