Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Cauliflower purée
  • cauliflower broken into florets
    500 g
  • butter
    50 g
  • quark (see Tips)
    70 g
  • sea salt to taste (see Tips)
  • ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
  • sourdough bread torn into pieces
    130 g
  • ground mountain pepperberry (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt (see Tips)
    ¼ tsp
  • spelt flour for coating
    2 - 3 tbsp
  • egg
    1
  • lamb cutlets
    8
  • olive oil for shallow frying
    4 - 5 tbsp
  • spinach pesto to serve (see Tips)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23.5 g
Calorieën 2082.6 kJ / 495.9 kcal
Vetten 33.6 g
Vezels 5.6 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...