
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt to taste (see Tips)
- ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil for shallow frying
- spinach pesto to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 495.9 kcal / 2082.6 kJ
- Eiwitten
- 23.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vezels
- 5.6 g