Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Guacamole
10min
Cauliflower mash
25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Oysters Mignonette
5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min