Apparaten en accessoires
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Cauliflower mash
25 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Peppercorn sauce
20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Scallops with pea purée
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Prawn and saffron risotto
30 min