Apparaten en accessoires
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Beurre blanc
15min
Pickled fruit
744u. 45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Layered lamb curry
1u.
Prawn wontons
2u.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Cauliflower mash
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1u.
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Prawn and chicken laksa
40min