Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Apple, leek and sage sauce
15min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Hollandaise sauce
15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Cauliflower mash
25 Min
Scallops with pea purée
25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Pork san choy bau
25 Min