Compatibele versies
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 85.3 g
- Verzadigd vet
- 34.4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Beef ragu
1h 25min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Harissa lamb with green couscous
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min