Compatibele versies
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 85.3 g
- Verzadigd vet
- 34.4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 min
Beef ragu
1h 25min
Pork san choy bau
25 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Veal involtini
35 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Lamb and feta meatballs
30 min