Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Caesar salad dressing
10 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Diane sauce
20 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min