Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Café de Paris butter
25 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min