Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Sunday lamb roast
1h 55min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min