Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Buffalo chicken wings
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Traditional cocktail sauce
5 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Caesar salad dressing
10 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min