Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 185 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 346.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Geen beoordelingen
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min