Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 185 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 346.8 mg
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Korean bao beef sliders
2sa 10 dk
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Ube Halaya Jam
2sa 10 dk
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Swedish meatballs and mash
50 min.
No fail mash potato
20min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min