Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM6 TM5

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Voeding
per 1 portion
Calorieën
7762 kJ / 1855.2 kcal
Eiwitten
35.2 g
Koolhydraten
11.9 g
Vetten
185 g
Verzadigd vet
65.9 g
Vezels
2.4 g
Natrium
346.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten