Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 185 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 346.8 mg
Alternatieve recepten
Slow-cooked lamb Madras
Pas d’évaluation
Vegetarian Pizza (TM6)
Pas d’évaluation
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min