Roast porchetta with fig macadamia stuffing

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.7 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u.
8 portions

Ingrediënten

Prepare the cracking
  • boneless pork belly (see Tips)
    2500 g
  • sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
  • eschalots cut into halves
    2
  • unsalted butter
    20 g
  • pancetta diced
    100 g
  • raw macadamia nuts
    80 g
  • dried figs
    100 g
  • pork sausage casing removed
    150 g
  • fresh rosemary leaves
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    1 tbsp
Stuffing the pork
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • olive oil to drizzle

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 346.8 mg
Eiwitten 35.2 g
Calorieën 7762 kJ / 1855.2 kcal
Vetten 185 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 65.9 g
Koolhydraten 11.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...