Apparaten en accessoires
Retro prawn cocktail
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
784.5 mg
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
3221.6 kJ /
770 kcal
Vetten
78.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.2 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Piccalilli
12u. 35min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Mint sauce
5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2u. 10min
Prawn Cocktail
15min
Jerk chicken with pineapple slaw
5u.
Classic christmas fruit mince
1u. 10min