Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 325.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Brandy cream
15 Min
Easy citrus pie
1h
Molten chocolate cake
45min
Marbled meringue gateau
2h 35min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Classic christmas fruit mince
1h 10 min
Marzipan
10min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Double ginger and pear cake
1h 35 min