Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 325.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb crumble
45min
Quince tart
1h 10min
Grape bakewell tart
1h 20 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Malt loaf
3h 20min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Jamaican style ginger cake
1h 20 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min