Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 325.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panforte
1 Std. 30 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Panettone
34h 25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Santiago cake
1h 20min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min