Apparaten en accessoires
Gin and tonic drizzle cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds50 g
-
cinnamon quill2 cm
-
juniper berries2 tsp
-
sugar150 g
-
lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith1
-
eggs4
-
natural yoghurt100 g
-
self-raising flour200 g
Gin and tonic syrup
-
tonic water80 g
-
sugar40 g
-
lemon juice1 tsp
-
gin (see Tips)20 g
Gin and tonic glaze
-
pure icing sugar180 - 200 g
-
tonic water20 g
-
gin30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
325.6 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2301.9 kJ /
548.1 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
70.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ginger fluff
50 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Butterscotch Delight
20 Min
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min