Apparaten en accessoires
Christmas bakewell slice
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
12 portions
Ingrediënten
Pastry
-
orange peel of 1/2 an orange (peel only, no white pith)
-
caster sugar25 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces60 g
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
egg yolk1
Frangipane filling
-
blanched almonds100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
caster sugar90 g
-
plain flour20 g
-
natural almond extract or 1 tbsp Amaretto® liqueur¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
-
fruit mince (see Tip)250 g
-
flaked almonds to sprinkle1 - 2 tbsp
-
icing sugar to dust
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
80.6 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1317.5 kJ /
314.9 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
30.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Newsletter 2025
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Viennese whirl mince pies
1u. 40min
Portuguese bread
3u. 30min
Traditional sausage rolls
50min
Little citrus puddings (Diabetes)
24u. 30min
Christmas mince pies
1u. 40min
Melting moments with lemon cream
45min
TM7 Demo (NZ)
1u. 30min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2u. 40min
Chloe's caramel fudge
24u. 30min
Portuguese Bread (Pão de água)
2u. 45min
Ginger slice
1u. 35min
Classic christmas fruit mince
1u. 10min