Apparaten en accessoires
Classic trifle
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
10 portions
Ingrediënten
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
85.5 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Brandy Sauce
10 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min