Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 sponge fingers (approx. 100 g)
- 3 tbsp sherry (optional)
Raspberry jelly
- 6 gelatine leaves
- chilled water (approx. 350 g), to soak
- 400 g frozen raspberries
- 800 g canned sliced peaches
- 150 g caster sugar
- 50 g water
Custard
- 500 g milk
- 2 eggs
- 50 g plain flour
- 80 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 600 g pouring (whipping) cream
- 8 tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163.6 kJ / 517.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 85.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Delicious lemon pudding
55 dk
Gin and tonic drizzle cake
1h
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Custard
10 dk
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Lemonade scones
25min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min