Apparaten en accessoires
Classic trifle
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
10 portions
Ingrediënten
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
85.5 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Christmas mince pies
1u. 40min
Victoria sponge cake
1u. 20min
Bread and butter pudding
1u. 15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1u. 10min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9u.
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1u. 30min
Sticky toffee puddings
1u.
Gin and tonic drizzle cake
1u.
Bakewell Tart
1u. 50min
Retro prawn cocktail
20min
Brandy Sauce
10min
Raspberry and Apple Crumble
1u. 5min