Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 275 g caster sugar
- 180 g egg whites (approx. 6 egg whites), room temperature
Chocolate cream
- 180 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 50 g water
- 600 g thickened cream
Assembly
- Dutch cocoa powder, to sprinkle
- fresh cherries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.1 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 71 mg
Alternatieve recepten
Boulangère potatoes
1h 40 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Amaretto biscuits
30 min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Stracciatella Soup
30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
French onion dip
45 min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min
Neapolitan pizza
1h 30 min