Apparaten en accessoires
Marbled meringue gateau
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 35min
8 portions
Ingrediënten
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
66.4 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Vetten
37.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
22.8 g
Koolhydraten
42.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Wimbledon strawberry fool
1u. 15min
Pear and ginger paste
26u. 25min
New York Black and White Cookies
1u. 15min
Caesar Dressing
10min
Hugo Spritz
25u. 10min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Quince crumble
1u. 25min
Bistro Mayonnaise
5min
Rhubarb crumble
45min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min