Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 275 g caster sugar
- 180 g egg whites (approx. 6 egg whites), room temperature
Chocolate cream
- 180 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 50 g water
- 600 g thickened cream
Assembly
- Dutch cocoa powder, to sprinkle
- fresh cherries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.1 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 71 mg
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Smoked salmon mousse
5min
Apple and sage stuffing
10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Inverted Sugar
4h 20 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Retro prawn cocktail
20min
Lemon caper butter
10min
Limoncello
192u. 30min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Caesar Dressing
10min