Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 275 g caster sugar
- 180 g egg whites (approx. 6 egg whites), room temperature
Chocolate cream
- 180 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 50 g water
- 600 g thickened cream
Assembly
- Dutch cocoa powder, to sprinkle
- fresh cherries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.1 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 71 mg
Alternatieve recepten
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Paris–Brest with praline cream
26h
Whipped Feta
35min
Mint béarnaise
25min
Waffles
25min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Tarte tatin
2h
Gin and tonic drizzle cake
1h
Traditional Apple pie
1h 30min