Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g unsalted butter, plus extra to grease
- 250 g self-raising flour, plus extra to dust
- 40 g crystallised ginger (approx. 3 pieces)
- 125 g dark brown sugar
- 140 g golden syrup
- 100 g treacle
- 1 tbsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp mixed spice
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch sea salt
- 240 g full cream milk
- 2 eggs
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258.2 kJ / 299.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bara Brith
10h
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Lemon delicious
1h 5min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h