Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oatcakes
- 30 g unsalted butter, cut into pieces (4-5 cm)
- 70 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 tbsp raw sugar
- 180 g rolled oats
- ¼ tsp bicarbonate of soda
Harissa
- 150 g fresh red chillies, cut into pieces
- 600 g boiling water
- 2 ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 5 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Moroccan hommus
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp water
- 2 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5021.3 kJ / 1195.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 32.3 g
- Natrium
- 937.7 mg
Alternatieve recepten
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Nut and seed butter
10 Min
Hommus
15 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Rye loaf
40min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Coriander pesto
5 Min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Basil oil
10 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min