Oatcakes with Moroccan hommus

Oatcakes with Moroccan hommus

4.6 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

Oatcakes
  • unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)
    30 g
  • water
    70 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • raw sugar
    1 tbsp
  • rolled oats
    180 g
  • bicarbonate of soda
    ¼ tsp
Harissa
  • fresh red chillies cut into pieces
    150 g
  • boiling water
    600 g
  • cumin seeds
    2 ½ tsp
  • coriander seeds
    2 tsp
  • garlic cloves
    5
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • salt
    1 tsp
Moroccan hommus
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water
    2 tbsp
  • lime juice (approx. 1 lime)
    2 tbsp
  • tahini (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 937.7 mg
Eiwitten 27.9 g
Calorieën 5021.3 kJ / 1195.5 kcal
Vetten 72.7 g
Vezels 32.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 92.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...