Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
Alternatieve recepten
Carrot and coriander soup
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Sun-dried tomato tartare
15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Guacamole with mango
10 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Broccoli soup with sage oil
30min