Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
Alternatieve recepten
French dressing
5min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Vegan ube ice cream
24 Std. 10 Min
Warm wasabi potato salad
30 min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Spring greens with grapefruit
30 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min