Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 dk
Bang bang broccoli
3h 25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min