Apparaten en accessoires
Smashed pea and bean dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
375 g
Ingrediënten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optioneel) to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
87.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
466.9 kJ /
110.9 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Beetroot salad
10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Almond thins
25min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Broad bean bruschetta
30min
Fresh fennel salad
10min
Hommus dip
5min
Traditional hommus
25u. 5min