Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 100 g fresh green peas, shelled, or frozen grean peas
- 50 g fresh broad beans, shelled, or frozen broad beans
- 50 g fresh edamame beans, shelled, or frozen edamame beans (in shells)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 avocado, flesh only
- 50 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp lemon juice, to taste
- ½ - 1 tsp horseradish cream, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 466.9 kJ / 110.9 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 87.6 mg
Alternatieve recepten
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16sa 20 dk
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Cypriot grain salad
45 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min