Apparaten en accessoires
Roasted fennel dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
10 portions
Ingrediënten
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
98.5 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
264.8 kJ /
63.3 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 Std. 30 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Margarita
5 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min