Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Peaches in white wine syrup
4h
Sunny gazpacho
25 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.