Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto verde
45 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Milanese risotto
25 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Asparagus risotto
40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min