Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
of 300 g jarred artichoke hearts, drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 cannelloni shells (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk, cut into pieces
- 30 g brown onion
- 40 g carrot, cut into pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
of 400 g ripe tomatoes, cut into pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2997 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12.2 g
Alternatieve recepten
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
45min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Chilli chutney quesadillas
1h
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min