Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g salted butter
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 garlic cloves
- 400 g cauliflower, cut into pieces
- 300 g milk
- 550 g water
- 300 g fettuccine
- 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
- 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2390.9 kJ / 569.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1097.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Penne and vegetables
35min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min