Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g salted butter
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 garlic cloves
- 400 g cauliflower, cut into pieces
- 300 g milk
- 550 g water
- 300 g fettuccine
- 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
- 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2390.9 kJ / 569.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1097.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and blue cheese soup
25min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
White fish and lemon risotto
30min
Garlic mushrooms
25min
Cream of mushroom soup
20min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Mushroom and bacon pasta
30min