Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g salted butter
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 garlic cloves
- 400 g cauliflower, cut into pieces
- 300 g milk
- 550 g water
- 300 g fettuccine
- 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
- 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2390.9 kJ / 569.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1097.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with tuna
30 min
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Penne and vegetables
35 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Bubble and squeak soup
35 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min