Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2799 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Bubble and squeak soup
35min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Cream of tomato soup
25min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Veal involtini
35min
Tortellini soup
20 min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Tomato basil chicken stew
35min