Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2799 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Guinness beef pies
2h 15min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Cabbage rolls
1h 50min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Guacamole with mango
10 dk
Mushroom and bacon pasta
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min