Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2799 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 min
Baked rice croquettes
1h 30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Mashed potatoes
40 Min
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 Min
Bubble and squeak soup
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min