Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 120 g white wine
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g water
- 1000 g pipis, cleaned
- crusty bread, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 398.6 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 2172.4 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 min
Sautéed prawns
15min
Red bean ice cream
29h 50min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Mussels in coconut milk
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min