Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 120 g white wine
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g water
- 1000 g pipis, cleaned
- crusty bread, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 398.6 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 2172.4 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Pistachio Butter
15min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Tiramisu
5h 20 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Master stock chicken
1h 30min