Beef Rendang

Beef Rendang

4.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • jasmine rice
    300 g
  • boiling water plus extra to soak
    360 g
  • Indonesian red spice paste room temperature
    100 g
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    100 g
  • fresh grated coconut
    50 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground star anise
    ½ tsp
  • nutmeg
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cloves
    ½ tsp
  • beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
    800 g
  • coconut milk
    500 g
  • fresh salam leaves
    4
  • makrut lime leaves
    7
  • palm sugar
    20 g
  • sea salt
    1 ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1130.7 mg
Eiwitten 53.7 g
Calorieën 4164.4 kJ / 995.3 kcal
Vetten 43.6 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 31 g
Koolhydraten 85.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...