Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Eiwitten
- 53.7 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1130.7 mg
Alternatieve recepten
All in one bowl bolognese
40min
No fail mash potato
20min
Indonesian yellow spice paste
40min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
One Pot Chicken Rice
50min
Indonesian red spice paste
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Curried sausages
40min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min