Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Eiwitten
- 53.7 g
- Koolhydraten
- 85.3 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1130.7 mg
Alternatieve recepten
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Chicken laksa
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Apricot Chicken
35 Min
Basic kimchi
144h 20min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Gwinganna nut and seed bread
3u. 25min
Indonesian red spice paste
45 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min