Apparaten en accessoires
Taiwanese sticky rice
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
2519 kJ /
599 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Drunken Herbal Prawns
4u. 55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Red bean ice cream
29u. 50min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Pork ribs with black bean sauce
2u.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Spring onion pork ribs
1u.