Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Char siew sauce
10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Braised pork belly
55 min