Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min