Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4-5 cm)
- 60 g sugar
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- ¼ tsp baking soda
- ¼ tsp five-spice powder
- 120 g water
- 150 g fresh passionfruit pulp
- 1 tsp cooking oil
- ½ tbsp cornflour (starch)
- ½ tbsp white rice vinegar
- 5 tbsp roasted cashew nuts, coarsely crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.5 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 125.6 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Braised pork belly
55min