Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.1 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • dried shrimp (see Tips)
    20 g
  • water for soaking
  • dried shiitake mushrooms
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • vegetable oil
    30 g
  • carrot cut into thin slices
    60 g
  • Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • salt
    1 pinch
  • ground white pepper
    2 pinches
  • gluten free cornflour
    1 tsp
  • water
    2 tbsp
  • sesame oil
    4 - 5 drops

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 353.6 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 470.3 kJ / 112 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...