Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 353.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Mapo tofu
15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 dk
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min