Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
TM6 TM5 TM31

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.1 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g dried shrimp (see Tips)
  • water, for soaking
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 3 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 60 g carrot, cut into thin slices
  • 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 pinch salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1 tsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp water
  • 4 - 5 drops sesame oil

Voeding
per 1 portion
Calorieën
470.3 kJ / 112 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
4.1 g
Vetten
8.8 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
2.3 g
Natrium
353.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten