Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Mantou buns
1h 30min
Yam Rice
45 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Dou sha (red bean paste)
49klst 10 min
Homemade Soy Milk
35 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min