Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Sesame Crème
10 min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Soy milk
24 godz. 30 min