Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
Alternatieve recepten
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Yam Rice
45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Soy milk and Mantou buns
6h
Yu Sang
1h
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min