Apparaten en accessoires
Taiwanese traditional Pork floss
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
180 g
Ingrediënten
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
2360 mg
Eiwitten
65.4 g
Calorieën
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Vetten
20.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Hakka Yam Abacus
20min
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Pork Balls
20min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1u. 20min