Apparaten en accessoires
Taiwanese traditional Pork floss
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
180 g
Ingrediënten
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
2360 mg
Eiwitten
65.4 g
Calorieën
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Vetten
20.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Pork Balls
20 Min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min