Apparaten en accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
15 pieces
Ingrediënten
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
224 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
515 kJ /
123 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 5min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Tangzhong Milk Bread
2u. 35min
Mantou buns
1u. 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Homemade Soy Milk
35min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pineapple Tarts
1u. 30min
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Homemade Pandan Kaya
55min