Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g self-raising flour
- ¾ tsp baking soda
- 200 g caster sugar
- 1600 g water
- 150 g coconut milk, warm (see tips)
- 3 pandan leaves, tied into knots
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, A-sized (65 g each)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 224 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Shallot Oil
25 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35 min