Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g self-raising flour
- ¾ tsp baking soda
- 200 g caster sugar
- 1600 g water
- 150 g coconut milk, warm (see tips)
- 3 pandan leaves, tied into knots
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, A-sized (65 g each)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 224 mg
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1óra 50p
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Chicken porridge with century egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24u. 30min