Apparaten en accessoires
Fresh Prawn Paste
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
1 Complete recipe
Ingrediënten
-
cold water30 g
-
spring onions chopped20 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
prawn flesh cold300 g
-
egg white cold30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
tapioca starch20 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Complete recipe
Natrium
4877 mg
Eiwitten
58 g
Calorieën
1657 kJ /
396 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hot Pot Gathering
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Drunken Herbal Prawns
4u. 55min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1u. 30min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min