Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chai Buey
1h 45min
Hakka Yam Abacus
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Pork Balls
20 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Homemade Soy Milk
35 Min