Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Chai Buey
1h 45min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 min