Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Yam Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pork Balls
20min
Sesame Crème
10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min