Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 320.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Tomato-egg soup
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30min