Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 320.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Mapo tofu
15min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min