Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 320.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Tomato-egg soup
20 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mapo tofu
15min
Yam Rice
45min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Braised Yee Mee
30min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min