Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 320.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Hand Ripped Cabbage
20 Min