Apparaten en accessoires
Chao qing cai (Chinese greens)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
320.6 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
156.3 kJ /
37.2 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Mapo tofu
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chicken porridge with century egg
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Taiwanese three cup chicken
20min