Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Sambal chilli
35 min
Kimchi stew
30min
Radish cakes
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Miso soup
30min
Asian-style mussels
30min
Hot and sour soup
20 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min