Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 75 g silken tofu, shredded
- 10 g fresh bamboo shoots, shredded
- 10 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften, shredded
- 30 g pork tenderloin, cut in thin strips
- 10 g carrots, shredded
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tbsp potato starch
- 1 tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- 2 tbsp black rice vinegar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer seafood soup
45 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Salted Chicken
5h 10min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Soy Milk
35 min