Apparaten en accessoires
Suan la tang (hot and spicy soup)
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
368.3 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
738.2 kJ /
175.8 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
10.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hakka Yam Abacus
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Gado gado
1 godz.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min