Apparaten en accessoires
Ma po dou fu (mapo tofu)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
304.5 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
905.2 kJ /
215.5 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Rice Wine Chicken
30min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Mapo tofu
15min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Yam Rice
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min