Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 304.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Rice Wine Chicken
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Mapo Tofu
35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30min