Apparaten en accessoires
Ma po dou fu (mapo tofu)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
304.5 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
905.2 kJ /
215.5 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Long Bean Rice
1u. 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Mapo tofu
15min
Lemongrass Tempeh
1u. 15min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24u. 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Tomato-egg soup
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min