Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mung bean filling
- 90 g dried split mung beans (yellow)
- 1210 g water, plus extra for soaking
- 30 g sugar
- 50 g desiccated coconut
Dough
- 250 g glutinous rice
- 100 g white rice
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 30 g potato flakes
- 100 g sesame seeds, for coating
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.7 kJ / 143.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 129.9 mg
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 Std. 55 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min